TVM schaatsploeg tot Olympische Spelen voorzien van Sportswear

14 september 2013 14:40

sven-kramer-odlo-tvmHet vooraanstaande sportkledingmerk Odlo sponsort ook dit jaar weer de TVM schaatsploeg. Het team met o.a. Sven Kramer, Ireen Wüst, Wouter Olde Heuvel, Koen Verweij en Linda de Vries kan ook dit jaar weer de functionele onderkleding van Odlo tijdens de  trainingen en wedstrijden dragen. Ook de synthetisch strakke schaatspakken van Odlo komen bij de TVM schaatsploeg goed tot hun recht. Odlo streeft ernaar om met zijn kleding bij te dragen aan optimale schaatsprestaties en dat sluit natuurlijk uitstekend aan bij de ambities van de TVM schaatsploeg.

Odlo investeert in topsport

Sinds 2007 sluit Odlo interessante sponsorcontracten in de topsport. Ook de bekende Nederlandse snowboardster Nicolien Sauerbreij heeft een partnerschap met het merk. In andere landen is Odlo net zo actief als sponsor. Zo sponsort het ook het Zwitserse langlaufteam. Odlo komt hiermee zijn belofte na om flink te investeren in de verkoopondersteuning aan dealers door promotie en sponsoring.

Van oorsprong Noors merk

Het hoofdkantoor van Odlo is in Zwitserland gevestigd. In 1946 werd het kledingmerk in Noorwegen opgericht. Toen er in 1986 besloten werd Odlo international uit te bouwen, werd de hoofdzetel strategisch in Zwitserland opgericht. Odlo is bekend geworden door de functionele onderkleding voor sporters. De kleding wordt vooral gedragen door schaatsers, skiërs, maar ook door fietsers, hardlopers en sporters die aan Nordic walking doen. Binnen de atletiek is het ook een belangrijk merk. In 1964 had Odlo al een zeer sterke reputatie opgebouwd en mochten ze het nationale Noorse team kleden op de Winterspelen van 1964.

odlo_trail_running-mb_111004-odlo-running-0443-72_ae1eee998e

Leave a reply

vereist

vereist

optional