Atletiekunie ledenpas

17 december 2012 09:36

Sinds 1 januari 2011 bestaat er een nieuwe pas voor de Atletiekunie, namelijk de Atletiekunie Ledenpas. Deze pas is een vervanger van de al bestaande nationale sportpas. Op de pas komen de volgende gegevens te staan; de naam van de houder, diens geboortedatum, de naam van de vereniging en diens verenigingsnummer. Om fraude te voorkomen, staat de lidcategorie niet meer vermeld op de pas. Gegevens die vaak kunnen variëren zoals bijvoorbeeld de jurylicenties staan niet meer vermeld op uw pas, deze kunnen wel via de pagina van uw vereniging bekeken worden. Mochten er gegevens niet kloppen op uw pas dan kunt u dit kosteloos laten wijzigen. Mocht u daarentegen uw pas volledig verliezen dan zijn hier administratieve kosten van 10 voor nodig.

Een verschil met de nationale sportpas is dat deze pas vier jaar geldig is, wat de pas veel voordeliger maakt en zorgt voor minder administratieve rompslomp. Mocht u nog enig spaartegoed op uw oude nationale sportpas hebben staan, dan is dit helaas sinds 30 juni 2011 vervallen. De nieuwe atletiekunie ledenpas zal niet met een spaarsysteem werken, maar u zult wel constant gebruik kunnen maken van vele leuke acties door middel van de pas. De huidige acties zullen hierna uitgebreid behandeld worden.

U kunt bijvoorbeeld 2,55 euro korting krijgen op een SOS-coin. Hierdoor wordt deze slechts 9,95. De SOS-coin is een rubberen muntje wat eenvoudig aan de veters van uw schoen vast te maken is. Mocht er onverhoopt iets met u gebeuren tijdens het hardlopen dan is het uiteraard erg belangrijk dat het ambulancepersoneel weet welke behandeling zij moeten toepassen. De atletiekunie is namelijk erg begaan met de veiligheid van zijn renners.

Na een dag hard lopen is het ook belangrijk om goed te rusten. Daarom krijgt u met uw atletiekunie ledenpas tien procent korting bij alles hostels bij Stay Ok. Boek daarom via de website en in het hostel krijgt u het kortingsbedrag retour.

Bovendien krijgt u op vertoon van uw ledenpas tien procent korting op het gehele assortiment van de winkels van Runnersworld en Running Center. Uiteraard moet u wel over de juiste kleding en schoenen hebben om een optimale prestatie te leveren.

U kunt u vandaag nog aanmelden om een Atletiekunie Ledenpas aan te vragen. Na ontvangst van de registratie zal het ongeveer twee weken in beslag nemen voordat uw ledenpas via de post zal worden thuisgestuurd.

Leave a reply

vereist

vereist

optional