About

Atletiek behoort tot de oudste sporten van de wereld en vormt een belangrijke basis voor de huidige Olympische spelen. Het hardlopen is het bekendste onderdeel van de atletiek, maar de atletiek bestaat uit een veelvoud aan onderdelen, welke stuk voor stuk aandacht zullen krijgen op onze website nationalesportpas.nl.

U zult hier op de hoogte gehouden worden van de uitslagen van alle grotere en kleinere atletiektoernooien. Hierdoor weet u altijd welke atleten op welk onderdeel de scepter zwaaien.

Maar er zullen niet alleen uitslagen van wedstrijden besproken worden op deze website. Uiteraard is het ook belangrijk om een informatief deel te hebben, waarbij de specifieke aspecten van alle aparte onderdelen worden besproken. De historie van de aparte onderdelen zal hierbij ook worden besproken, sommige onderdelen hebben namelijk al een zeer lange historie, terwijl onderdelen als nordic walking nog relatief nieuw zijn. Hoewel de historie belangrijk is, is de toekomst nog veel belangrijker. Uiteraard zullen ook alle nieuwe innovaties omtrent de atletiekonderdelen en wijzigingen in de reglementen uitgebreid aan bod komen.

Atletiek zonder de juiste materialen, zoals de juiste kleding, kan desastreus zijn. Daarom zullen wij van nationalesportpas.nl u tips geven over de juiste kleding en accessoires welke u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw sport.

Bovendien zal deze site regelmatig een update krijgen. Wij zullen ernaar streven om de website zo up-to-date mogelijk te houden. Voegt u daarom deze site vandaag nog toe aan uw favorieten en kom regelmatig terug voor het laatste nieuws.